VIDEO: Prezentacija – Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Sa salona u Los Angelesu stiže nam najnoviji video sa Alfa Romeo štanda, gdje je glavna zvijezda super-sportska Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Prije nekoliko dana, nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, zvijezda koja započinje plan oporavka marke, debitirala je na salonu automobila u Los Angelesu, jednom od najvažnijih na teritoriju SAD-a. Sjevernoameričko tržite je od ključne važnosti za budućnost marke, a Los Angeles je najbolja prilika za prikaz svih aduta.

U podnožju možete vidjeti video prezentaciju Alfa Romeo Giulie Quadrifoglio, uz koju je broj jedan Alfa Romeo USA, Reid Bigland, manager kojem je povjereno vođenje plana ekspanzija na to tržište.

Glavni aduti

Tijekom prezentacije, Alfa Romeo je dobro naglasio ključne točke projekta Giulia Quadrifoglio. Od 2.9 V6 motora snage 510KS, izrađenog u suradnji s Ferrarijem, nevjerojatnih performansi te rekorda na Nurburgringu s ostvarenim vremenom od 7 minuta i 39 sekundi.

Ključ za oporavak

Podsjetimo još jednom da Alfa Romeo računa na tržište Sjeverne Amerike za ostvarenje cilja od 400,000 prodanih automobila godišnje do 2018. godine. Preko Atlantika, Alfa Romeo najmjerava prodavati 150,000 automobila svake godine. Većina njih bit će baš Giulia. Automobil D-segmenta i budući SUV bit će dva ključna automobila za oporavak marke, posebno na tržištu Sjeverne Amerike. Kao što vjerojatno već znate, čitava gama Giulie bit će predstavljena u ožujku na salonu automobila u Ženevi. Prvi prodani primjerci nove limuzine u SAD-u, ne samo za verziju Quadrifoglio, očekuju se u drugoj polovicu sljedeće godine. SUV na platformi Giorgio očekuje se tijekom 2017. godine.

Pratite nas i dalje za sve vijesti o kraljici salona u Los Angelesu.
Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.