VIDEO: BMW M5 vs Giulia Quadrifoglio na autobahnu

BMW M5 i Giulia Quadrifoglio igraju se pretjučući se međusobno na njemačkom autoputu. Čini nam se da se Giulia Quadrifoglio malo poigrala s M5.

Njemački autobahn svjetski je poznat kao cesta bez ograničenja brzine. Možete “nagaziti” koliko vas je volja, a da ne morati brinuti o kaznama. Ipak, samo su određeni dijelovi autobahna bez ograničenja, a ova dva automobila nisu na tim dijelovima. Ali, to ne sprječava vozače Alfe i BMW M5 u iskorištavanju pune snage svojih automobila. Ovaj video nikako nije poziv na bezglavo divljanje cestama i vožnju preko ograničenja. Pamet u glavu!

Ova dva automobila pripadaju različitim segmentima, ali oba imaju preko 500 KS i oba su vizualno privlačna i zanimljiva. Zbog toga je usporedba na mjestu. Zanimljiva je registarska oznaka na Giuliji – KLE QV 510.

Moramo spomenuti da je M5 F10 pred kraj svoje karijere, a na Nurburgringu se trenutno testira nasljednik. Zanimljivost je da će budući M5 F90 imati pogon na sve kotače. xDrive pogon je gotovo siguran, no ne zna se da li će biti moguće odabrati verziju samo sa stražnjim pogonom.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.