VIDEO: Alfa Giulia Quadrifoglio na Auto Zurich

Svaka prilika za uživanje u Giuliji Quadrifoglio je dobra prilika. Pogotovo za one kojima je Zurich blizu.

Talijanska marka je svjesna te činjenice i daje nam priliku da ponovo uživo vidimo ovaj super-sedan tijekom Auto Zurich 2015, auto showa u Zurichu u Švicarskoj. Vjerujte nam, Giuliu stvarno treba vidjeti uživo.

U znak obilježavanja ovog javnog nastupa automobila čije puštanje u prodaju stupa uskoro, Alfa Romeo je objavio novi službeni video kojeg možete pogledati u podnožju. Prikazuje Giuliu Quadrifoglio okruženu znatiželjnicima tijekom prezentacije novinarima i profesionalcima iz industrije.

Zvijezda sajma u Švicarskoj i samog videa je Giulia Quadrifoglio u crvenoj “Rosso Alfa” boji, a na samom štandu će biti u dobrom društvu s plavom “Blu Montecarlo” Giuliom. Auto Zurich 2015 tako je sjajna prilika za vidjeti Giuliu uživo, koja bi trebala tijelom studenog debitirati i “preko bare”. Super-sedan bi mogao imati premijeru u SAD-u tijekom sljedećeg izdanja izložbe u Los Angelesu, manifestacije koja je jedna od najvažnijih u Sjevernoj Americi. Podjetimo da će čitava gama premijerno biti prikazana u Ženevi u ožujku sljedeće godine. Tek ćemo na sajmu u Švicarskoj znati sve pojedinosti o motorizaciji budućeg “spasitelja” Alfa Romea. Uživajte u kadrovima prekrasne Giulie Quadrifoglio.

https://www.youtube.com/watch?v=VE6K0VG5-04

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.