VIDEO: Alfa Romeo na Monterey Car Week 2015

Donosimo vam novi video Alfa Romeo USA sa Monterey Car Week manifestacije održane u kolovozu.

Uvijek je dobro vidjeti Alfu u akciji. Novi video Alfa Romeo USA objavljen je na službenom YouTube kanalu sjevernoameričke divizije Alfe. Monterey Car Week je vrlo zanimljiv događaj održan prije dva mjeseca u Californiji uz visoku prisutnost talijanske marke.

Alfa Romeo se, kao što već znate, priprema za veliki povratak na američko tržište. Na Monterey Car Week izložila je mnogo svojih povijesnih modela, pravih remek-djela automobilske industrije, a i trenutna dva modela u ponudi (također dragulja) – 4C i 4C Spider. Nedostajala je Giulia Quadrifoglio Verde koja će svoje predstavljanje imati u studenom na ovogodišnjem salonu u Los Angelesu.

Monterey Car Week predstavljao je još jednu mogućnost promocije za Alfa Romeo na teškom putu revitalizacije na sjevernoameričkom tržištu i rekonstrukcije vlastitog imidža. Taj put počeo je još sa 4C, a nastavlja se Giuliom te budućim SUV-om. Dok čekamo novosti o dolasku novih modela u SAD, preporučamo da pogledate ovaj novi video sa Monterey Car Week 2015.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.