VIDEO: Alfa Romeo Giulia u tri nove reklame za Super Bowl

Alfa Romeo Giulia zvijezda je ovogodišnjeg Super Bowla sa tri nova spota kojima želi osvojiti američko tržište.

Ovo je prvi put da Alfa Romeo sudjeluje u Super Bowl – finalu NFL lige američkog nogometa – i to serijom novih spotova. Predivna Giulia pobudila je veliko zanimanje tijekom ovog tradicionalnog američkog spektakla, gotovo jednako kao i sportski događaj.

Pogledajte tri spota koji su emitirani u pauzama tijekom Super Bowl finala održanog jučer u SAD-u.

Mozzafiato

Dear Predicatable

Riding Dragons

Alfa Romeo Giulia je u službenoj prodaju u SAD-u od 17. siječnja ove godine s početnom cijenom od $37,995 za verziju sa 2.0 turbobenzincem sa 280 KS i pogonom na stražnje kotače. Na američkom tržištu Giulia je dostupna u verziji Ti ili Turismo Internazionale, što je alter ego Giulie Veloce, te s pogonom na četiri kotača. U prodaji je, naravno, i Giulia Quadrifoglio, super-sportska verzija limuzine sa 2.9 V6 biturbo motorom i 510 KS.

Uz Giulia su na tržištu 4C i 4C Spider, a sprema se dolazak nove zvijezde – Alfa Romeo Stelvio. SUV baziran na Giuliji ključni je detalj uspjeha prekooceanskog projekta, gdje takav tip automobila ima znatno veću potražnju nego u Europi. Spotovi s Giuliom će, bez sumnje, pobuditi još veći interes za marku prije dolaska Stelvia. Podjećamo da je cilj Alfa Romea dosezanje cilja od 150 tisuća prodanih automobila u SAD-u i Kanadi sa trenutnih nekoliko stotina prodanih 4C.

Zanimljivo je napomenuti da cijena emitiranja spotova u udarnom terminu Super Bowla iznosi 5 milijuna dolara za 30 sekundi.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.