FOTO: Alfa Romeo Spider, novi život daje mu Vilner

Home / Tuning / FOTO: Alfa Romeo Spider, novi život daje mu Vilner

Kevlar i ugljična vlakna za Fibra de Carbono Rosso, zadnju preradu ove topless Alfe. Vilner donosi novi život modelu iz 2006. godine.

Vilner je predstavio jedan od svojih novijih radova, a to je Alfa Romeo Spider iz 2010. godine. Glavna odlika je impresivna unutrašnjost, a sami projekt nosi naziv “Fibra de Carbono Rosso”. Što to znači? Znači da je unutrašnjost naglašena s nekoliko umetaka od crvenih ugljičnih vlakana. Upravljač je također modificiran te sada – uz istaknute izbočine za palčeve – ima poravnati donji dio zbog bolje ergonomije. Presvučen je kožom s bijelim koncem, a također sadrži i dodatke od Kevlara.

Pojasevi Alfa Romeo Spidera su boje višnje koji se odlično uklapa s dizajnom vozačkog sjedala koje je, presvučeno kožom boje višnje. Bočne stranice suvozačkog sjedala presvučene su kožom crne boje za kontrast, a modificirani su i paneli na vratima.

Alfa Romeo Spider dobio je Milano Rosso boju (sa MiTa) u kombinaciji s raznim crnim akcentima – vidljivim na bočnim pokazivačima smjera, ručicama na vratima, između stražnjih svjetala i prstenovima na prednjim svjetlima. Automobil je pogonjen 2.4 JTDm 20V turbodizelskim motorom sa 250KS i 420Nm okretnog momenta. Snagu na kotače prenosi 6-brzinski mjenjač.

Ovaj odlični Vilnerov projekt sigurno će privući pozornost mnogih Alfista, bez obzira što Spider serije 939 nije toliko cijenjen među ljubiteljima Alfa Romea.

Related Posts
Komentari

Želite još vijesti?

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled Alfa Romeo novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Da Ne