Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio iz radionice Romeo Ferraris

Romeo Ferraris tunirali su Giuliu Quadrifoglio i još dodatno osnažili i poboljšali najbržu sportsku limuzinu na svijetu.

Giulia Quadrifoglio jedan je od uspješnijih modela zadnjih godina, bar po pitanju osvojenih nagrada. Nagrade pljušte sa svih strana svijeta, a javnost i struka dijele oduševljenje performansama i izgledom rasne talijanske limuzine.

Takav automobil odličan je predložak za bilo kakvu vrstu tuninga. Romeo Ferraris su jedni od tunera koji su odlučili naglasiti i pojačati sportski karakter ove nevjerojatne limuzine – od mehanike do izgleda.

Dio posla je povećanje snage, zahvaljući remapiranju, te ugradnjom Ragazzon ispušnog sustava sa katalizatorima od 200 ćelija. Giulia Quadrifoglio nakon tog tretmana ima 88ks i 140Nm više. Zbrojimo to serijskih 510ks i 600Nm iz 2.9 V6 biturbo motora i imamo ozbiljne brojke. Kao da serijske nisu ozbiljne.

Giulia Quadrifoglio nakon Romeo Ferraris tretmana dostiže 317km/h (+10km/h u odnosu na serijske performanse) i do 100km/h stiže za 3,5 sekundi (-0,4 sekunde u odnosu na original). Od ostalih modifikacija tu su 20″ OZ Hyper GT HLT naplatci, distanceri od 15mm sprijeda i 35mm straga, te Bilstein opruge i amortizeri sa dvosmjernim podešavanjem u deset stupnjeva.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio by Romeo Ferraris ima i nekih estetskih dodataka – to su karbonski ispušni nastavci i mat karbonski prednji spojler, ručke vrata i retrovizori. U unutrašnjosti su također karbonski dodaci dostupni u crvenoj i crnoj boji, a nalaze se na armaturi, vratima i upravljaču.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.