Alfa Romeo 4C by Pogea Racing

Tuner Pogea Racing je opet napravio pravi posao. Alfa Romeo 4C by Pogea Racing prava je ektremna jurilica.

Jedan od najljepših automobila u novijoj povijesti Alfa Romeo je, bez dvojbe, Alfa Romeo 4C. Izvanredan coupe koji spaja vrhunski dizajn sa sportskim performansama i predstavlja suštinu i povijest marke Alfa Romeo. Već smo odavno hvalili 4C koji je ralizirao tuner Pogea Racing, a ovoga puta predstavio je Centurion 002.

Njihova prerada Alfa Romeo 4C sadrži brojne dodatke od ugljičnih vlakana – novi prednji branik, stražnji spojler i difuzor. Alfa Romeo 4C by Pogea Racing također ima stražnje krilo koje povećava otpor za 35kg na 160km/h. Za još malo šminke tu su i ultralaki kovani XCUT naplatci od 18″ sprijeda i 19″ straga sa Michelin gumama u dimenzijama 224/40 ZR18 i 265/30 ZR19.

Tuner Pogea Racing nije izostavio mehaničke modifikacije, kao npr. promjene na TCT mjenjaču koje omogućavaju 55% bržu izmjenu stupnjeva i 50mm niži profil. Četverocilindrični 1.75 litreni turbo motor napravio je skok sa 240KS na 314KS, a okretni moment sa 350Nm na 455Nm. Performanse Alfa Romeo 4C by Pogea Racing postale su vrlo ozbiljne. Automobil ima maksimalnu brzinu od 305km/h (+47km/h više od standardne) i ubrzanje od 0-100km/h za samo 3.8 sekundi.

Alfa Romeo 4C u potpisu Pogea Racing bit će proizvedena u samo 10 primjeraka. Cijena neće biti baš povoljna – počinje od 79,950 eura – što uključuje sklapanje i lakiranje. S ovom novom tuniranom izvedbom Alfa Romeo 4C postaje savršena baza za stvaranje novih projekata za udovoljavanje svim ukusima prafih strastvenih ljubitelja automobila. 4C je i ranije pokazao nekoliko projekata koji su, na svojstven način, naglasili pravi karakter Alfa Romea. U budućnosti možemo očekivati sličan tretman 4C Spider.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.