VIDEO: Testiranje Giulie na Nurburgringu

Alfa Romeo Giulia, predivni super-sportski sedan Alfinog D-segmenta predstavljen je u lipnju u obnovljenom muzeju u Areseu, a pojavljuje se u novom dvominutnom videu testiranja na Nurburgringu, savršenoj stazi za ispitivanje potencijala novog Alfinog dragulja. Snimku automobila koji će vratit Alfu na globalno tržište i na staze slave objavio je Youtube korisnik cvdzijden, a detaljno prikazuje nekoliko prototipova Giulie u vožnji legendarnim Nurburgringom.

Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-Verde

Snimka prikazuje nekoliko prototipova Giulie, koje možemo razlikovati po različitim registarskim pločicama. Pri kraju snimke prepoznajemo i Giuliu QV (četiri izlazne cijevi), a također i jedan od osnovnih modela karakteriziranog s dvije izlazne cijevi straga, vjerojatno turbo-benzinski.

Immagine

Alfa je objavila tehničke specifikacije Quadrifoglio Verde modela, kojeg će pokretati 3.0 V6 twin-turbo motor sa 510KS, dragulja čiji predivan zvuk možemo čuti u snimci. Giulia ima naglašen sportski karakter i snažne motore bez puno kompromisa i privući će brojne obožavatelje iz cijelog svijeta. Alfa Romeo ima velika očekivanja za Giuliu koja se smatra simbolom ponovnog rođenja marke.

Alfa-Romeo-Giulia-Quadrifoglio-Verde1

Video možete pogledati u FullHD rezoluciji, a preporučamo da pojačate zvučnike za potpun doživljaj. Recite nam što mislite u komentarima na stranici ili na Facebooku.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.