Uhvaćena Giulia za američko tržište

Kao što smo vidjeli ovih dana, testiranje Giulie se nastavlja i netom prije predstavljanja u Frankfurtu. Uz ostale prototipove sa Nurburgringa, viđene ovih dana, magazin Autoblog objavio je špijunske fotke modela koji izgleda kao da je za tržište SAD-a.

Model za američko tržište je prepoznatljiv po nekoliko detalja, kao što su npr. prednja svjetla koja, prema fotografijama, sadrže narančasti reflektor pokazivača smjera, koji nije prisutan na europskom (QV) modelu. Također, uslikani model izgleda kao osnovni, što je zamjetno po veličini kočnica i različitim pragovima od QV verzije.

Špijunske fotogorafije američke verzije Giulie daju nam do znanja da razvoj modela za to vrlo bitno tržište napreduje i da se možemo nadati ostvarenju plana od 400,000 prodanih automobila godišnje, gdje njih oko 150,000 ide baš tamo. Za sada se čini da se postojeća Giulietta neće ondje prodavati. Sljedeća generacija. očekivana 2017. godine trebala biti prvi kompaktni Alfin automobil na američkom tržištu. Najprije se očekuje Giulia, pa SUV.

Nova Alfa Romeo Giulia će u Europi biti dostupna početkom 2016. godine, dok će se oni “preko bare” strpiti do drugog kvartala sljedeće godine. Pratite nas i dalje za nove informaciji o Giuliji čije predstavljenje čekamo do 17. rujna.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.