Uhvaćen prototip Giuliette s novim branikom

Lov na prototip Giuliette urodio je plodom te vidimo prve rezultate na špijunskim fotografijama koje je objavio Quattroruote. Odmah je uočljiva promjena prednjeg branika i scudetta, što je i očekivano nakon prvih slika protitipa MiTa od prije mjesec dana.

Pojava Giulie i preporod marke Alfa Romeo morali su utjecati na ostale modele u gami, točnije na MiTo i Giuliettu. Blago redizajnirani kompakti trebali bi se pojaviti na proljeće ili netom prije ljeta, a najveće promjene će biti s prednje strane – novi scudetto i branik – očito inspirirani Giuliom. Prednja svjetla će, čini se, ostati ista kao i ranije, što je loša vijest za sve one kojima oblik svjetala Giuliette i MiTa nije nikada “sjeo”.

Potpuno zamaskirana unutrašnjost i armatura prototipa moglo bi značiti da su neke promjene u planu. Vjerojatno su to novi materijali, znakovi, itd. Gotovo sigurno nije potpuni redizajn.

Za jedno smo sigurno, a to je ugradnja TCT mjenjača s dvije spojke na 1.6 JTDM-2 Euro 6 motor sa 120KS, o čemu smo pisali ranije. Ova vrlo zanimljiva kombinacija namijenjena je i drugim modelima FCA grupe.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.