Redizajn Giuliette

Član Facebook stranice Alfa Romeo Project 952 ulovio je prototip redizajna Giuliette sa jednakim dizajnerskim elementima kao i redizajn MiTa. Redizajn Giuliette bio bi dobrodošao i Alfa bi zasjala na nadolazećem salonu automobila u Frankfurtu.

Giulietta-restyling1

Prve špijunske fotografije donekle ukazuju na smjer dizajna Giuliette. Novi znak i modernizirani scudetto, nalik onom na Giuliji QV, vjerojatno će biti glavne točke. Slika u naslovnici članka je render čiji je autor Giorgio Serra Ciocco, sa stranice Alfa Romeo 952 Project.

Redizajn Giuliette mogao bi odgoditi novu generaciju Giuliette, već potvrđenom Alfinim poslovnim planom, a očekivanom do 2017. godine. Nova generacija Giuliette vjerojatno će se pojaviti na tržištu tek u drugoj polovici 2017. godine, a kao i sve nove Alfe, imat će pogon na stražnje kotače.

Moramo spomenuti da bi redizajn Giuliette i MiTa bila prilika da se s tržišta uklone Quadrifoglio Verde modeli oba automobila. Brand Quadrifoglio Verde ostat će rezerviran za specijalne, super-sportske verzije novih Alfinih modela, a postojeći QV automobili dobit će novu oznaku – Veloce. Nove informacije o redizajnu ova dva automobila mogle bi se pojaviti već u sljedećih nekoliko dana. Čitajte nas i dalje!

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.