Redizajn Giuliette opet ulovljen

Jedna od najvrućijih Alfa Romeo tema ovog tjedna zasigurno je nepotvrđeni redizajn Giuliette. Špijunske fotografije testne mule pojavile su se na internetu.

Kao što smo ranije vidjeli, novi redizajn neće donijeti mnogo novosti. Evolucija Giuliette (MY2016) pojavit će se na tržištu vjerojatno krajem ove godine, sa manjim izmjenama vanjštine, inspiriranim novom Giuliom. Postoji mogućnost i nekih manjih novosti u motorizaciji i eventualno specijalne serije. Nažalost, na špijunskim fotografijama nije puno vidljivo.

Doviđenja Quadrifoglio Verde

Izlaskom nove Giuliette 2016. godine, Alfa Romeo će, sudeći po glasinama, povući Giuliettu QV i MiTo QV te ih zamijeniti novim verzijama Veloce. Quadrifoglio Verde će tako postati ekskluziva za Giuliu, bar u sljedećih nekoliko mjeseci.

Alfa Romeo radi na novoj generaciji Giuliette koja bi se na tržištu trebala pojaviti 2016. no, vjerojatnije je da će ti biti 2017. godine. Novi model C-segmenta imat će pogon na stražnje kotače i sportski karakter, a Quadrifoglio Verde verzija bila bi na visokoj tehnološkoj razini. U sljedećih nekoliko mjeseci moguće je da ćemo vidjeti i 4C QV. Više detalja uskoro.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.