Ipak redizajn za MiTo

Čini se da će MiTo dobiti novi makeover s ciljem osvježavanja modela prije kraja proizvodnje. Časopis Quattroruote je objavio seriju špijunskih fotografija maskiranog prototipa Alfe MiTo, posebno zamaskiranog s prednje strane.

Baš bi taj vješto skriveni prednji kraj mogao biti glavni adut budućeg redizajna ovog mališana, s većim scudettom od sadašnjeg, inspiriranog novom Giuliom Quadrifoglio Verde.

Alfa-Romeo-MiTo-restyling-1

Redizajn Alfe MiTo je iznenađenje za alfiste i mlade ljude željne svoje prve Alfe, a mogao bi izgledati kao mini-Giulia. Prodaja MiTa u Europi slabi zadnjih mjeseci, što je dovelo i do smanjenja proizvodnje i izbacivanja dizelskih i Twin Air motora iz ponude. Redizajn bi tu bio, čini se, dobar način za povećanje prodaje, ukoliko se koriste dizajnerski elementi s buduće Giulie. Mnogo ljudi bi željeli kupiti Alfu slični top-modelu, ali sa znatno povoljnijom cijenom. Naravno, očekuje se i novi znak povrh scudetta.

Alfa-Romeo-MiTo-restyling-2

Novi MiTo mogao bi se pojaviti u vrlo skoroj budućnosti, vjerojatno na salonu automobila u Frankfurtu u rujnu ove godine.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.