Giulietta 1,6 JTDm i TCT s dva kvačila

Ipak je još nešto u planu za Alfu Giuliettu. Osim redizajniranog modela s novim prednjim krajem kojeg se očekuje sljedeće godine, ove nove špijunske fotografije prikazuju testni model specijalne verzije “millesei” s turbodizelskim motorom i TCT mjenjačem s dva kvačila, do sada dostupnom samo u 2,0 JTDm-2 modelu sa 175KS.

Ne možemo sa sigurnošću reći kada će ova verzija biti dostupna. No, znakovi su jasni: natpis Diesel na indikatoru razine goriva, jedna ispušna cijev straga i ručica automatskog mjenjača. Ova kombinacija mogla bi se koristiti i u drugim modelima, npr. Fiatu 500X crossoveru s prednjim pogonom.

Originalne špijunske fotografije crvene Giuliette ne otkrivaju novi redizajn. U posjedu smo i nekoliko špijunskih fotografija testne Giuliette, vješto zakamulflirane, sa strarim scudettom, očito želeći uzrokovati pomutnju i sakriti sve promjene. Samo je testi MiTo donekle otkrio modificirani prednji kraj u stilu Giulie, ali možemo biti sigurni da isti plan vrijedi i za Giuliettu. Galeriju špijunskih slika Giuliette očekujte tijekom dana.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.