FOTO: Testna Alfa Romeo Giulietta ponovo na cesti

Bez obzira na nedavne glasine o odgađanju novih modela na šest mjeseci, redizajnirana Giulietta izgleda dolazi po planu.

Na ulicama Avellina u Italiji, uhvaćen je novi testni prototip Giuliette. Na automobilu je jasno uočljiva promjena na prednjem braniku, kao i novi scudetto u stilu Giulie Quadrifoglio. Sudeći po opremi na automobilu, radi se o kakvoj sportskoj verziji. Stražnji branik je pomnije maskiran i nisu baš jasno uočljive promjene. No, ne očekujte nešto dramatično.

Podsjetimo da Alfa Romeo već nekoliko mjeseci radi na makeoveru modela Giulietta i MiTo, što će za oba modela ujedno biti posljednji u karijeri. Za oba modela očekuje se sličan izgled, uz blage izmjene u unutrašnjosti – nove materijale i novi infotainment sustav.

Špekulacije o ranijem dolasku nove generacije Giuliette i dalje ne jenjavaju, pa je redizajnirani model čak i doveden u pitanje. Ipak, sudeći po testnim modelima diljem Italije, redizajn stiže prema planu. Premijera se očekuje u Ženevi sljedećeg ožujka, uz nestrpljivo očekivanu standardnu Alfa Romeo Giuliu.

MiTo neće dobiti nasljednika, bar prema sadašnjem poslovnom planu Alfa Romea.

Foto: Alfa Romeo Project 952

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.