FOTO: Novi MiTo uhvaćen na gradskom testiranju

Nedavno je netko napravio render potencijalnog novog MiTa koristeći Mazdu 2 i Alfa Giuliu kao dizajnerske osnove. No, sada imamo i nove špijunske fotografije testne mule, zahvaljujući čitatelju Autoevolution.com. Najbolje fotke do sad.

Debata koja kruži internetom je da li će to biti sasvim nova generacija MiTa ili redizajn. Vjerojatnije je da će biti ovo drugo, bez obzira što je model redizajniran 2013. godine. Ono što vidite na fotografijama je testa mula ulovljena u Italiji, gdje se odvija gradsko testiranje malog kompakta. Nije ništa čudno, obzirom da je to teren kojem MiTo i pripada. Uske ulice, široke avenije i ostale urbane prepreke glavni su zadatak za Alfine inžinjere.

Kao što smo pisali i ranije, ispod psihodelične kamuflaže nazire se novi scudetto. To je sve što je trenutno vidljivo, no možemo biti sigurno da prednji kraj nije jedina novost. Kompakt bi trebao imati sličan tretman i stražnjeg kraja, uz manje promjene unutrašnjosti. Isto je i s motorima. Redizajnirani MiTo će dobiti novu motorizaciju, u skladu s trenutnom ponudom. Za to ipak trebamo pričekati službeno predstavljanje.

Čitajte nas i dalje za najnovije vijesti o redizajniranom MiTo i ostalim Alfinim modelima.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.