FOTO: Giulia stigla u Las Vegas

Nekoliko dana prije premijere u Frankfurtu, prvi prototip Alfe Giulie uhvaćen je u SAD-u i to na ulicama Las Vegasa. Korištena je ista metoda maskiranja kao i onih na Nurburgringu, što je vidljivo i na špijunskim slikama koje je objavio portal Carscoops. Testiranje za američko tržište napreduje po planu dok se čeka službena premijera. Napominjemo da će se američka Giulia vizualno ponešto razlikovati od europske, zbog strogih prometnih zakona i propisa. No ništa od toga neće biti veliko niti dramatično. Američka i europska Giulia bit će gotovo identični automobili, a jedina bitna razlika očekuje se u ponudi motora.

Alfa Romeo će u Frankfurtu (nadamo se) predstaviti čitavu europsku ponudu Giulie, a američka premijera mogla bi se dogoditi već u Los Angelesu u studenom ili Detroitu u siječnju. Očekujemo da će i tada biti predstavljena čitava ponuda. SAD i Kanada čine ključno tržište za budućnost marke. Podsjetimo se ambicioznog plana FCA grupe i brojke od 400,000 prodanih automobila (od njih 150,000 za SAD i Kanadu) godišnje do 2018. godine. Alfa Romeo, također, postepeno širi prodajnu i servisnu mrežu po Sjevernoj Americi zahvaljujući modelima 4C i 4C Spider koji su već neko vrijeme u prodaji “preko bare”.

Donosimo vam i nekoliko fotografija prototipa iz Las Vegasa kojeg je ulovio čitatelj portala Carscoops John M.

“Tijekom svog odmora u Las Vegasa vidio sam novu Alfu Giuliu” kaže John. “Fotografije nisu najbolje kvalitete jer sam sjedio u limuzini u pokretu i zumirao 25x. Ovo je prvi put u životu da sam vidio kakav prototip!”

Zahvaljujemo Johnu. Više informacija o Giuliji očekujemo ovih dana, zato nas pratite i dalje.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.