FOTO: Dizelska Giulia na testiranju

U naselju Trofarello u okrugu Torina u Italiji, uhvaćena je dizelska Giulia, najvjerojatnije sa 2.2 JTDm motorom.

Na fotografijama sa grupe Alfa Romeo Project 952 mnogo se bolje vidi stražnji kraj standardnog turbodizelaša, koji se ne razlikuje znatno od Quadrifoglio Verde modela. Još uvijek su nepoznate cijene stadardne verzije Giulie, koja bi se u prodaji trebala pojaviti na jesen sljedeće godine. Pretpostavlja se da je automobil na slikama 2.2 litreni MultiJet turbodizelaš s četiri cilindra, koji će vjerojatno imati tri oblika – 133KS, 178KS i 207KS.

Najjači dizelaš bit će 3.0 V6 sa 335KS čije bi performanse bile odmah ispod Giulie Quadrifoglio Verde. Oko benzinskih motora također nema novih podataka: 2.0 litreni turbo motori, također u tri oblika: 178KS, 250KS, 330KS. Potonji je neslužbeno postigao odlično vrijeme na Nurburgringu – 8’00”.

giulia-5

Također se pojavila slika stražnjeg dijela karoserije standardne Giulie, koji je oblikom branika i ispušnih cijevi jednak onom sa špijunskih fotografija.

Ipak, sve su ovo glasine koje još treba službeno potvrditi, pa se moramo strpiti do salona automobila u Ženevi u ožujku. Pratite nas i dalje za nove špijunske fotografije budućih Alfa Romeo modela.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.