Alfa Romeo Giulia: Start gumb i još špijunskih fotografija

Alfa Romeo Giulia se u svom standardnom obliku i dalje testira na talijanskim ulicama, a pojavile su se i fotografije gumba za paljenje motora.

Na Facebook stranici Alfa Romeo Project 952 objavljene su fotografije Start gumba koji će koristiti Alfa Romeo Giulia. Komponenta je u Italiji proizvela tvrtka Vimercati S.p.A. Pero (MI) koja se bavi dizajnom i proizvodnjom elektromehaničkih i elektroničkih komponenti, modula i prekidača za automobila te je neovisna, visoko specijalizirana i dugo u industriji.

start-gumb

Oko 60 godina iskustva ima proizvođač Start gumba za Giuliu i definirali su se vrhunskom kvalitetom i pouzdanošću. Gumb je realiziran u dvije varijante – crveni za Giuliu Quadrifoglio i crni za standardnu verziju. Vimercati S.p.A. u svojim referencama ima BMW, Rolls Royce, Ferrari i Pininfarinu – što je sloboda moguća jedino kod nezavisnih kompanija s velikim kapacitetom za inovaciju. Čini se da će Alfa Romeo Giulia biti opremljena najboljim komponentama na tržištu, počevši od najmanjih.

Razlika u boja dva gumba je samo zbog raspoznavanja top verzije. Da biste napravili premium automobil – stručnost, ljudi, komponente i materijali moraju biti na jednakoj razini – što u bliskoj prošlosti, kao sa Giuliettom Quadrifoglio Verde – nije bio slučaj.

Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm

Nastavljaju se i “ulovi” standardne Giulie – posljenje fotografiju stižu iz Torina i na njima je Giulia 2.2 JTDm, a ulov potpisuje Alfa Romeo Club – Rosso Competizione, grupa alfista sa Facebooka. Možemo vidjeti i unutrašnjost sjajne talijanske limuzine o kojoj se ne staje pričati.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.