FOTO: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio na autocesti

Uhvaćena je Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio na autocesti blizu Aresea, zakamuflirana do zuba. Cestovno testiranje je i dalje aktualno.

Prije službenog puštanja u prodaju, Alfa Romeo inženjeri nastavljaju s cestovnim testiranjem limuzine D-segmenta vozila. Na ovim špijunskih fotkama, koje je snimio čitatelj Autoblog.it, vidimo testne vozače na autoputu blizu Aresea u Giuliji Quadrifoglio, najsnažnijoj izvedbi poželjne limuzine.

Prototip je u potpunosti zakamufliran. Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je zadnjih mjeseci bila nekoliko puta javno izložena, a marka je i objavila potpune specifikacije. Nova Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio koštat će vas od 79,000 do 95,000 eura, ovisno o izvedbi.

Giulia Quadrifoglio na autocesti

Giulia Quadrifoglio na autocesti

Postoje razni dodaci za automobil, naki od njih su keramičke kočnice, aktivne aerodinamičke komponente od ugljičnih vlakana, i drugi. Stražnjim pogonom upravljat će se 6-brzinskim ručnim mjenjačem ili 8-brzinskim automatskim uz twin-turbo V6. Ovaj 2,9 litreni dragulj razvija 510KS i 600Nm okretnog momenta, a talijansku limuzinu lansira od 0-100km/h za 3,9 sekundi uz maksimalnu brzinu od 307km/h.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.