Alfa Romeo Giulia: Pogled na halogena svjetla

Po prvi puta imamo priliku iz blizine proučiti standardna prednja halogena svjetla dizelske inačice buduće Alfa Romeo limuzine. 

Alfa Romeo Giulia se vraća na ulice Torina te nastavlja s gradskim testiranjem. Ovaj konkretan primjerak dao nam je mogućnost da po prvi put pobliže proučimo neke detalje na budućem standardnom modelu.

Podsjetimo, najprije ćemo na cesti vidjeti verziju Quadrifoglio (ako imamo sreće), a standardnu tek krajem 2016. godine.

Giulia diesel

Na uhvaćenom prototipu su halogena svjetla, umjesto do sada viđenih xenonskh na verziji Quadrifoglio. Ovo je prvi puta da imamo mogućnosti pobliže proučiti kako izgledaju. Spomenimo i da je “kamuflaža” koju su izabrali drugačija od ostalih testnih automobila.

Kotači su veličine 17″ sa deset (zamaskiranih) krakova s gumama 225/50 te su isti kao i na prototipu uhvaćenom u srpnju.

giulia-diesel-1

Giulia diesel

Fotograf kaže da je automobil pogonjen dizelskim motorom s automatskim mjenjačem. Ova kombinacija mogla bi biti vrlo popularna u Europi, gdje marka želi preoteti kupce njemačkim konkurentima.

Izvor: Quattroruote

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.