Alfa Giulia Progression: Nove špijunske fotke

Home / Špijunske slike / Alfa Giulia Progression: Nove špijunske fotke

Nove špijunske fotke iz Torina detaljno prikazuju kako izgleda bazna Alfa Giulia Progression.

Nove fotografije stižu nakon ranijih (objavljujemo u podnožju) istog modela, vjerojatno iz SAD-a, na kojima su dvije Giulie. Jedna od njih je tamno crvene boje s naplatcima do sada nepoznatog dizajna. Na fotografijama sa Alfa Romeo Project 952 su maskirani i naplatci kao i kompletna karoserija. Što se tiče unutrašnjosti, okarakterizirana je kao sportska, sudeći po volanu i ručici mjenjača.

Prisutnost tolikog broja vozila jedino može značiti da je Alfa Giulia prošla sve testove sigurnosti, usprkos tvrdnjama Automotive News Europe i sprema se na početak prodaje u SAD-u, a prije toga stiže u Ženevu.

No, prije nekoliko sati je izložena predivan primjerak super-limuzine Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Rosso Competizione boji na povijesnoj stazi Balocco. No to nije jedina novost – u svibnju počinje prodaja predivnog globalnog modela. Nakon više od godina dana testiranja ovaj model će voditi prodaju marke, a 2016. bit će nulta godina novog Alfa Romea. Spomenimo da postoji FCA Security Center u Orbassanu koji vrši zahtjevna testiranja na automobilima grupe i teško bi se moglo dogoditi da dođe do propusta, pogotovo na tako važnom modelu.

Related Posts
Komentari

Želite još vijesti?

Share via

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled Alfa Romeo novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Da Ne