Alfa Giulia Progression: Nove špijunske fotke

Nove špijunske fotke iz Torina detaljno prikazuju kako izgleda bazna Alfa Giulia Progression.

Nove fotografije stižu nakon ranijih (objavljujemo u podnožju) istog modela, vjerojatno iz SAD-a, na kojima su dvije Giulie. Jedna od njih je tamno crvene boje s naplatcima do sada nepoznatog dizajna. Na fotografijama sa Alfa Romeo Project 952 su maskirani i naplatci kao i kompletna karoserija. Što se tiče unutrašnjosti, okarakterizirana je kao sportska, sudeći po volanu i ručici mjenjača.

Prisutnost tolikog broja vozila jedino može značiti da je Alfa Giulia prošla sve testove sigurnosti, usprkos tvrdnjama Automotive News Europe i sprema se na početak prodaje u SAD-u, a prije toga stiže u Ženevu.

No, prije nekoliko sati je izložena predivan primjerak super-limuzine Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio u Rosso Competizione boji na povijesnoj stazi Balocco. No to nije jedina novost – u svibnju počinje prodaja predivnog globalnog modela. Nakon više od godina dana testiranja ovaj model će voditi prodaju marke, a 2016. bit će nulta godina novog Alfa Romea. Spomenimo da postoji FCA Security Center u Orbassanu koji vrši zahtjevna testiranja na automobilima grupe i teško bi se moglo dogoditi da dođe do propusta, pogotovo na tako važnom modelu.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.