Susreti alfista nova je sekcija na našoj stranici

Početna / Novosti / Susreti alfista nova je sekcija na našoj stranici

Za lakše praćenje svih okupljanja alfista u Hrvatskoj i inozemstvu, dodali smo novu sekciju na našu stranicu – Susreti alfista.

Koliko puta ste morali češljati događanja na Facebooku ili raznim forumima, temama i ostalome da biste doznali osnovnu informaciju o mjestu i/ili vremenu okupljanja na nekom susretu? Želite popiti najobičniju kavu s istomišljenicima, ali ne znate gdje biste i kada na tu kavu došli?

Postani član

Ovdje uskaču Susreti alfista, baza okupljanja na razini Hrvatske i okolnih zemalja. Popis se ažurira svakodnevno ili više puta dnevno, ovisno o primitku novih informacija o susretima. Na taj način želimo spojiti što više alfista i olakšati svima organiziranje okupljanja.

Svaki susret u našoj bazi može imati detaljan vremenski raspored/plan i kartu točne lokacije. Organizatori su jasno istaknuti na pregledu susreta, kao i poveznice na neku drugu stranicu za prijavu. Moguće je i prijaviti se direktno na stranici susreta, ukoliko smo mi organizatori i to bude potrebno.

Stranici Susreti alfista možete pristupiti klikom na poveznicu Susreti u glavnom izborniku ili klikom na ovaj link.

I vi možete sudjelovati tako da nas kontaktirate ako doznate za neko relevantno okupljanje prijateljskih klubova ili organizacija.

Vezane objave
Komentari

Želite još vijesti?

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled Alfa Romeo novosti direktno u vaš e-mail sandučić.