Američki novinari primjećuju rast Alfa Romea u SAD-u

Početna / Novosti / Američki novinari primjećuju rast Alfa Romea u SAD-u

Alfa Romeo raste sve više i više u SAD-u, a to su primijetili i američki novinari.

Vidjeli smo da je Alfa Romeo povećao svoju prisutnost na američkom tržištu s prodajnim rezultatima koji rastu sve više i više. Rast marke iz Fiat Chrysler Automobiles koncerna primijetili su i američki novinari, te objavili niz vrlo zanimljivih članaka o tome.

Postani član

S dolaskom bitnih modela, kao što su Giulia i Stelvio, američki ljubitelji posvetili su veliku pažnju milanskom proizvođaču. Bloomberg, jedna od najpoznatijih američkih novinskih agencija u posljednjih nekoliko dana objavlja članak pod nazivom Alfa Romeo se kladi na Ameriku i pobjeđuje.

U članku je detaljna analiza trenutne situacije u Alfa Romeu čije prodajne brojke rastu na američkom tržištu zahvaljujući novim modelima. Po prvi puta u svojoj povijesti, Alfa Romeo prodao je više od 12000 automobila tijekom jedne godine na tržištu Sjedinjenih Američkih Država.

Čelnici marke vjeruju da će 2018. donijeti još veći rast prodaje i doseći brojku od 20000 prodanih automobila. Bloomberg tvrdi da razlog uspjeha Alfa Romea leži u čvrstoj tehničkoj podlozi i visokim performansama motora. Ako Alfa Romeo nastavi ovim putem, uspjeh na najzahtjevnijem svjetskom tržištu je zajamčen.

Vezane objave
Komentari

Želite još vijesti?

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled Alfa Romeo novosti direktno u vaš e-mail sandučić.