Alfa Romeo Sauber: Garage Italia novi je sponzor F1 momčadi

Home / Novosti / Alfa Romeo Sauber: Garage Italia novi je sponzor F1 momčadi

Garage Italia, tvrtka u vlasništvu Lapa Elkanna, novi je sponzor talijansko-švicarske momčadi Formule 1.

Garage Italia je tvrtka u vlasništvu Lapa Ekanna i specijalizirana je za prerade automobila, brodova i luksuznog namještaja. Naime, objavili su da su dogovorili suradnju sa novom ekipom Formule 1 ove sezone – Alfa Romeo Sauber.

Uz tehničku i komercijalnu suradnju sa Alfa Romeom, Sauber se nada da će dolazak novih sponzora pomoći u savladavanju ekonomskih problema proizašlih u posljednjih nekoliko mjeseci. Frederic Vasseur, šef talijansko-švicarske momčadi pozitivno gleda na sve i vrlo je optimističan oko novog partnerstva sa Garage Italia.

Šef momčadi je posebno sretan što može surađivati s inovativnom tvrtkom popu Lapo Elkannove i smatra da će sigurno biti izvor inspiracije Marcusu Ericssonu i Charlesu Leclercu, vozačima bolida C37 Alfa Romeo Sauber F1 momčadi.

Lapo Elkann, predsjednik i osnivač Garage Italia vjeruje da davanje mogućnosti mladim vozačima, poput njih, da demonstriraju svoje vozačko umijeće u jednom velikom i važnom natjecanju. Elkann također kaže da je vrlo ponosan i sretan što može surađivati sa povijesnom markom Alfa Romeo. Ukratko, pozitivan je oko početka ove nove suradnje.

Related Posts
Komentari

Želite još vijesti?

Share via

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled Alfa Romeo novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Da Ne