Alfa Romeo Giulia je Best Car 2018 prema čitateljima Auto Motor und Sport

Početna / Novosti / Alfa Romeo Giulia je Best Car 2018 prema čitateljima Auto Motor und Sport

Alfa Romeo Giulia osvojila je titulu najboljeg automobila u svojoj kategoriji, u izboru čitatelja njemačkog Auto Motor und Sport.

Alfa Romeo Giulia je jedan od najpopularnijih automobila u industriji. Najnovija potvrda dolazi iz Njemačke, gdje su čitatelji vrlo popularnog automobilskog časopisa Auto Motor und Sport izabrali limuzinu D-segmenta kao Best Car 2018.

Postani član

Talijanska perjanica u klasi, Alfa Romeo Giulia, osvojila je 22,4% glasova tijekom glasovanja. No, čak je i prvi SUV Stelvio ostvario odlične rezultate u svojoj kategoriji, a Giulietta i Stelvio osvojili su druga mjesta u svojim kategorijama.

Roberta Zerbi, šefica Alfa Romeo EMEA, osobno je preuzela nagradu za Best Car 2018 u Stuttgartu. Izjavila je da je vrlo sretna zbog nagrade i da je uspjeh Alfa Romea u Njemačkoj vrlo značajan, što potvrđuje odličan posao dizajnera i inženjera u zadovoljavanju strogih kriterija njemačkih automobilskih entuzijasta.

Alfa Romeo Giulia nije jedini talijanski automobil iz krila FCA koji je osvojio titulu Best Car 2018. Abarth 595 pobjednik je u svojoj kategoriji s najviše glasova čitatelja Auto Motor und Sport. Zaključak je da je 42. izdanje ovog natjecanja vrlo plodonosno za Fiat Chrysler Automobiles.

Vezane objave
Komentari

Želite još vijesti?

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled Alfa Romeo novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Alfa Romeo modeli