Alfa Romeo Giulietta: Službene slike iz Ženeve 2016.

Nova Alfa Romeo Giulietta u Ženevi je bila u dobrom društvu nove uzdanice Giulie, 4C i 4C Spider te redizajniranog MiTa.

Nakon prošlotjedne službene prezentacije, Alfa Romeo Giulietta imala je svoju javnu premijeru tijekom ovogodišnjeg Geneva Motor Show koji je svoja vrata javnosti otvorio 3. ožujka. Dugoočekivani redizajn Giuliette bit će također zvijezda dana otvorenih vrata 12. ožujka, kada bi prodaja trebala i službeno krenuti. Za sve nas koji nismo bili u mogućnosti posjetiti sajam u Ženevi donosimo slike Giuliette sa Alfa Romeo štanda na sajmu, gdje je bila u društvu Giulie (standardne i Quadrifoglio), 4C i 4C Spider te redizajniranog MiTa koji, za razliku od Giuliette, na tržište stiže tek u lipnju.

Alfa Romeo Giulietta bit će dostupna u tri verzije – Giulietta, Giulietta Super i Giulieta Veloce, ali i u Business verziji. Sadrži nekoliko benzinskih motora, nekoliko dizelskih i jedan bi-fuel (LPG). Mogućnosti personalizacije su brojne – 11 boja (uključujući nove Bianco Alfa i Grigio Lipari), 12 naplataka i još dva dodatna paketa – Comfort i Visibility.

Benzinski motori su 1.4 turbo sa 120KS, 1.4 turbo MultiAir sa 150KS, 1.4 turbo MultiAir sa 170KS i TCT te vrh ponude 1750 turbo sa 240KS i TCT, isključivo dostupnih na verziji Veloce, nasljedniku Quadrifoglio Verde. Dizelski motori su 1.6 JTDM sa 120KS s ručnim ili TCT automatskim mjenjačem, 2.0 JTDM sa 150KS, 2.0 JTDM sa 150KS i 2.0 JTDM sa 175KS i TCT mjenjačem. Tu je još i bi-fuel 1.4 turbo (LPG).

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.