Poseban Alfa Romeo 4C Spider za 50. godišnjicu Duetta

Priprema se posebna serija Alfa Romeo 4C Spider u čast 50. godišnjice legendarnog modela Duetto.

Alfa Romeo je objavio novi video teaser kojim najavljuje Alfa Romeo 4C Spider Limited Edition, novu specijalnu seriju 4C Spider koju će predstaviti za nekoliko tjedana. Novi Alfa Romeo 4C Spider Limited Edition odaje počast slavnom modelu Alfa Romeo Spider “Duetto”, simbolu marke kroz povijest ili generalno čitavog jednog razdoblja. Premijeru je imao u ožujku, davne 1966. godine i ove godine slavi 50. obljetnicu.




Alfa Romeo Spider

Glavna zvijezda ovog spota, Alfa Romeo 4C Spider Limited Edition, trebala bi svoju premijeru imati na sljedećem izdanju Geneva Motor Show, zakazanim za početak ožujka. Baš je u Ženevi 1966. godine predstavljen i Alfa Romeo Spider, poznat i kao Duetto.

Alfa Romeo 4C Spider Limited Edition bit će predstavljen na samu godišnjicu Duetta, a sami automobil neće se mnogo razlikovati od standardne verzije. Kao što je slučaj s mnogim drugim limitiranim izdanjima Alfa Romea, očekuju se neke estetske izmjene, poput novih naplataka, posebnih boja i identifikacijske pločice. S tehničkog aspekta, novi 4C Spider LE imat će sve elemente standardne verzije, a to uključuje i 1.75 litreni turbak sa 240KS.

Dakle, novu specijalnu seriju 4C Spider kojom će se obilježiti 50 godina Duetta možemo očekivati u Ženevi, s početkom 03. ožujka. Podsjećamo da će Alfa Romeo na nadolazećem salonu automobila u Ženevi predstaviti kompletnu Giuliu, a vjerojatno i redizajnirane MiTo i Giuliettu. Pratite nas i dalje za sve novosti o 4C Spider Limited Edition.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.