WD-40 parfem – Miris za pravog muškarca!

Neodoljiv vam miris WD-40 te smatrate da biste se osjećali izuzetno macho da mirišete tako i izvan svoje garaže ili radionice? Imamo rješenje za vas.

Proizvođač jednog od najpoznatijih sprejeva koji svi muškarci koriste za odmašćivanje, podmazivanje i održavanje svojih mašina i alata prodire na još jedno svjetsko tržište! Tržište parfema! WD-40 parfem nakon garaže, podruma i ostave napokon dolazi i u spavaću sobu!

WD-40 parfem

WD-40 parfem

Poznati miris dolazi u dvije boje, jedna mehaničarsko plava, ali i sportski žuta, koji će biti u početku standardna ponuda, a kasnije će se, ovisno o potrebama, miris dalje razvijati.

Žene i muškarci diljem svijeta doslovce su poludjeli za novim mirisom, koji apsolutno podsjeća na snažnog i sposobnog muškarca. Kroz neko vrijeme, iz WD-a najavljuju i razvoj dezodoransa, ali i kremice! Što kažete, jeste li spremni da mirišite kao pravi muškarac? Ako vas zanima gdje možete naručiti ovaj odličan miris, imajte strpljenja jer smo se bacili na potragu!

Za sve željne više znanja o ovoj “magičnoj” tekućini ostavljamo link na kojem se možete upoznati s cijelom poviješću o WD-40, a za one koji nisu toliko zagrizli na edukaciju tu je Hank Hill i njegovo rješenje za sve probleme (osim onih koji se popravljaju s ljepljivom trakom)…oslovce su poludjeli za novim mirisom, koji apsolutno podsjeća na snažnog i sposobnog muškarca. Kroz neko vrijeme, iz WD-a najavljuju i razvoj dezodoransa, ali i kremice! Što kažete, jeste li spremni da mirišite kao pravi muškarac? Ako vas zanima gdje možete naručiti ovaj odličan miris, imajte strpljenja jer smo se bacili na potragu!
Izvor: automobili.hr

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.