GoPro HERO4 Session

GoPro je uspio napraviti kameru koja će promijeniti način na koji snimamo automobile. HERO4 Session njihova je najmanja i najlakša kamera do sada, a ako često snimate automobile, mogla bi biti baš idealan izbor za vas. Lakše kamere u kompletu sa dobrim i pouzdanim nosačima/držačima omogućavaju nam snimanje i na 250km/h.

Novi HERO4 Session daje nam mogućnost automatske rotacije slike, nudi kuglastu kopču kojom se vrlo lako može promijeniti kut kamere, 1080p video snimanje na 60fps, mogućnost označavanja određenog trenutka u snimci, kontrolu pomoću jednog gumba i još mnogo toga.

gopro-hero4-session

Ako imate svega nekoliko sekundi za promjenu kuta kamere, kao što to obično bude na track day-ima, kuglasta kopča omogućava brzo promjenu kuta bez potrebe za skidanjem kamere sa nosača. Ako pada kiša, za HERO4 Session također nema problema. Kamera je vrlo čvrsta i vodootporna do 10m dubine.

Snimanje zvuka je uvijek bilo problematično s GoPro kamerama, no HERO4 Session ima sustav s dva mikrofona, sprijeda i straga te na taj način omogućava bolje snimanje zvuka u vjetrovitim i bučnim situacijama. Kamera automatski prebacuje snimanje na mikrofon koji je bolji u datom trenutku.

Na slici možete vidjeti usporedbu sa HERO4 Black.

gopro-hero-4-session

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.