Alfa Romeo Coupe, vizija budućnosti

Poslovni plan Alfa Romea sadrži i dva posebna automobila, nasljednike GTV i Spider modela. Ovako Alessandro Masera zamišlja Alfa Romeo Coupe.

Budućnost Alfa Romea predmet je inspiracije za mnoge rendere, bazirane uglavnom na dizajnu Alfa Romeo Giulie, što će u konačnici tako i biti. Danas vam predstavljamo novo djelo dobro nam znanog dizajnera Alessandra Masere, koji je kreirao svoju viziju – Alfa Romeo Coupe – jedan je od najzanimljivijih projekata koji će obogatiti ponudu marke za koju godinu.

Automobil je sportski coupe koji jasno sadrži sve esencije Alfa Romeo brenda, počevši od detalja preuzetih s Giulie, ali i srodnih brendova poput Maseratija.

Budućnost Alfa Romea trebala bi donijeti osam novih modela do 2020. godine. Uz Giuliu, već je debelu u planu SUV D-segmenta, nova generanije Giuliette, kao i dva posebna automobila koji bi preuzeli ostavštinu Alfa Romeo 4C. Ta će dva modela biti sportski coupe i roadster (GTV i Spider nove generacije). Oba projekta imat će pogon na stražnje kotače na platformi Giorgio. Za sada je prerano za predviđanje bilo čega, s obzirom na razna odgađanja i pomicanje poslovnog plana sa 2018. do 2020. godine. Sve što nam preostaje je pažljivo pratiti razvoj događaja i vijesti o dolascima novih modela. U međuvremenu nas zanima vaše mišljenje o novom renderu Alessandra Masere i njegovom predivnom Alfa Romeo Coupe.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.