Alfa Romeo Alfetta, render buduće krstarice

Nakon otprilike mjesec dana od prethodnog rendera autora Theophilusa China, donosimo vam novi render buduće krstarice E-segmenta. Alfa Romeo Alfetta u viziji LP Design.

Autor današnjeg rendera je LP Design, s kojim nam predstavlja svoju viziju nove Alfette. Baza rendera je i ovaj put Alfa Romeo Giulia, prvi automobil novog smjera marke koji će se na tržištu pojaviti ove godine. Render predstavlja dužu limuzinu i zanimjiv prednji kraj koji bi budućoj krstarici dao mješavinu sporta i elegancije te pomogao da postane alternativa njemačkim konkurentima istog segmenta. Alfa Romeo Alfetta u svom konačnom obliku, daleko je od svjetla dana.

Modeli E-segmenta (Alfetta i drugi SUV) su odgođeni, zbog već poznatog razloga o kojem smo već pisali, a to je problematično kinesko tržište o kojemu prodaja luksuznih modela uvelike ovisi. Također je jedan od razloga potreba marke za jačanjem distribucijske i sevisne mreže izvan Europe. Premijera nove kristarice talijanske marke očekuje se 2018-2019. godine. Realizacija poslovnog plana marke prvotno je predviđena za 2018. godinu, a završit će s dolaskom osam novih modela do sredine 2020. godine. SUV E-segmenta trebao bi stići nekoliko mjeseci nakon krstarice. Buduća Alfa Romeo Alfetta bit će bazirana na produenoj platformi Giorgio. Projekt je vrlo zanimljiv, a prije donošenja zaključaka, moramo se strpiti još dosta.

Sljedeći događaj na redu je zakazan za ožujak i Ženevu, kada će Alfa Romeo predstaviti čitavu gamu Alfa Romeo Giulie. U Ženevi bi mogli vidjeti i redizajnirane Giuliettu i MiTo. MiTo će proizvodnju okončati 2017. godine, a Giulietta iste godine treba dobiti svog nasljednika.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.