Kako postati član?

Želite pristupiti klubu?

Odlučni ste u tome da se želite učlaniti u naš klub? Bravo! Zahtjev možete ispuniti online, čime dobijate svoj vlastiti članski profil na našoj stranici i na taj način prvi ćete saznati o najnovijim pogodnostima i akcijama za članove. Naravno, postoji i “analogni” način za one koji vole pisati po papiru, no tada nemate svoj online kutak i ostajete samo na e-mail komunikaciji. Morate isprintati pristupnicu na linku ispod ovog teksta, ispuniti i poslati nam poštom na adresu. Ako smijemo biti toliko slobodni, predložili bismo online način…

To je to! Svoj zahtjev želim ispuniti:

Cuore Sportivo Hrvatska zadržava pravo odbijanja zahtjeva za članstvo, o čemu će vas povratno informirati nakon pregleda podataka!

Ali, već jeste član i želite produžiti članstvo?

Ništa lakše. Podaci za uplatu članarine su isti, a umjesto svog OIB-a, u poziv na broj stavite svoj članski broj u obliku npr. 024. Nakon uplate nam obavezno pošaljite potvrdu e-mailom, da maksimalno ubrzamo proceduru.

Član ste s važećim članstvom, ali želite imati supercool profil?

Morate ispuniti online zahtjev za članstvo, zakačiti potvrdu plaćanja važeće članarine ili fotografiju iskaznice s važećim datumom.

Koliko trebam izdvojiti za članarinu?

30€

godišnje

Bitni podaci

Sve uplate i donacije

Primatelj: Cuore Sportivo Hrvatska
IBAN: HR1824020061100851249
Opis plaćanja: Članarina – Ime i prezime
Poziv na broj: Vaš OIB ili članski broj (kod produženja)

Razglednice i pošta

Cuore Sportivo Hrvatska
Antuna Bauera 18
10000 Zagreb
Hrvatska

Naši partneri