Stižu CSHR majice za ljeto 2020.

Nakon gotovo dvije godine bez novih majica, red je došao da predstavimo nove za 2020. godinu.

Mediocrity is a sin ili osrednjost je grijeh – životna filozofija je s kojom se posebice mogu poistovjetiti Alfisti. Biti Alfist ne znači samo voljeti automobil, to je način života. Baš tako razmišljamo i mi u CSHR. Naše majice mogu se nositi u bilo kojoj prilici, pa svoj Alfa Romeo način života možete nositi i na poslovnim sastancima, izlascima, vjenčanjima, kao i susretima te ostalim alfističkim druženjima. Neki su išli toliko daleko pa naše majice uokvirili i stavili na zid (živa istina, imamo dokaz, op.a.).

Mogu se naručiti u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Veličine za muške i ženske modele su XS (ženske)S, M, L, XL i XXL (druge veličine na upit). Tiskane su metodom sitotiska na visokokvalitetne 100% pamučne majice sa silikonskom obradom, a za izradu je zadužen naš partner Thesa.

Točne veličine obavezno provjerite u tablici prije narudžbe! Izmjerite širinu i visinu neke svoje majice koja vam najbolje odgovara.

Muške veličine

VELIČINA ŠIRINA (CM) VISINA (CM)
S 47 69
M 51 71
L 55 74
XL 60 77
XXL 65 80

Ženske veličine

VELIČINA ŠIRINA (CM) VISINA (CM)
XS 38 60
S 42 61
M 46 63
L 50 65
XL 55 67
XXL 61 68

Cijena majice je 60 kn za članove kluba Cuore Sportivo Hrvatska i 80 kn za sve ostale. Poštarina za jednu i dvije majice je 20 kn, za tri ili četiri 25 kn. Cijene poštarine vrijede samo za Hrvatsku. Cijenu poštarine za inozemstvo dobit ćete e-mailom nakon narudžbe.

Kako naručiti?

Narudžbe su otvorene do 05. srpnja 2020. godine. Ispunite formular i naznačite boje i veličine majica koje želite, nakon čega ćete e-mailom dobiti sve detalje i upute za uplatu. VAŽNO: Ne šaljemo pouzećem.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Povezane objave

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.