Stižu CSHR majice za ljeto 2020.

Nakon gotovo dvije godine bez novih majica, red je došao da predstavimo nove za 2020. godinu.

Mediocrity is a sin ili osrednjost je grijeh – životna filozofija je s kojom se posebice mogu poistovjetiti Alfisti. Biti Alfist ne znači samo voljeti automobil, to je način života. Baš tako razmišljamo i mi u CSHR. Naše majice mogu se nositi u bilo kojoj prilici, pa svoj Alfa Romeo način života možete nositi i na poslovnim sastancima, izlascima, vjenčanjima, kao i susretima te ostalim alfističkim druženjima. Neki su išli toliko daleko pa naše majice uokvirili i stavili na zid (živa istina, imamo dokaz, op.a.).

Mogu se naručiti u crnoj, bijeloj i crvenoj boji. Veličine za muške i ženske modele su XS (ženske)S, M, L, XL i XXL (druge veličine na upit). Tiskane su metodom sitotiska na visokokvalitetne 100% pamučne majice sa silikonskom obradom, a za izradu je zadužen naš partner Thesa.

Točne veličine obavezno provjerite u tablici prije narudžbe! Izmjerite širinu i visinu neke svoje majice koja vam najbolje odgovara.

Muške veličine

VELIČINAŠIRINA (CM)VISINA (CM)
S4769
M5171
L5574
XL6077
XXL6580

Ženske veličine

VELIČINAŠIRINA (CM)VISINA (CM)
XS3860
S4261
M4663
L5065
XL5567
XXL6168

Cijena majice je 60 kn za članove kluba Cuore Sportivo Hrvatska i 80 kn za sve ostale. Poštarina za jednu i dvije majice je 20 kn, za tri ili četiri 25 kn. Cijene poštarine vrijede samo za Hrvatsku. Cijenu poštarine za inozemstvo dobit ćete e-mailom nakon narudžbe.

Kako naručiti?

Narudžbe su otvorene do 05. srpnja 2020. godine. Ispunite formular i naznačite boje i veličine majica koje želite, nakon čega ćete e-mailom dobiti sve detalje i upute za uplatu. VAŽNO: Ne šaljemo pouzećem.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.