Stile Italia je od danas naš novi partner

Vrlo smo sretni što možemo objaviti da je Stile Italia – talijanski proizvođač ekskluzivnih dodataka za Alfa Romeo od danas službeni partner Cuore Sportivo Hrvatska!

Stile Italia već je dobro poznat brend u svjetskim Alfa Romeo krugovima. Njihove visokokvalitetne proizvode možete naći u svim dijelovima svijeta, a mi smo našim članovima omogućili popust od 10% na čitavi asortiman dodataka od karbona i stakloplastike. Odlično, zar ne?

Posebnost Stile Italia i njihovih proizvoda je plug&play jednostavnost ugradnje bez modifikacija originalnih dijelova, ali i jednostavnog skidanja bez oštećenja, ukoliko to bude potrebno. Makar ne vjerujemo da ćete ikada skidati kada jednom ugradite.

Dijelovi od karbonskih vlakana izrađeni su od najkvalitetnijih komponenti i vrhunske završne obrade, a kalupi su besprijekorni i garantiraju preciznu ugradnju, bez neugodnih iznenađenja kao što često bude slučaj kod nekih low-budget proizvođača tuning dijelova.

Asortiman Stile Italia sastoji se od prednjih lipova i stražnjih spojlera za razne Alfa Romeo modele kao što su Giulietta, Brera, Giulia, 159, 156 i drugi.

Distributer Stile Italia za Hrvatsku je AR Performance Design iz Rijeke, a na sve upite oko novih dodataka za vašu Alfu odgovorit će vam na Facebook stranici koju možete naći ovdje.

Ne zaboravite napomenuti da se član Cuore Sportiva i imati pri ruci svoju iskaznicu! Niste član? Učlanite se ovdje.

Pogledajte galeriju (nekih od) proizvoda na kojima možete uštedjeti 10%:

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.