Krenuli smo s prijavama za Alfa Passione 2018!

Predahnite od svakodnevnog života i povedite svoje Alfe i najdraže osobe u predivnu Istru na Alfa Passione susret alfista.

Cjelodnevni subotnji tour kreće vožnjom preko Učke i nastavlja se po pitoresknim cestama unutrašnjosti Istre, uz obavezna zaustavljanja za degustaciju istarskih specijaliteta i razgledavanje poznatih lokaliteta kao Hum, Motovun, Svetvinčenat i drugi.

Nakon večere, partija i noćenja u hotelu Duga Uvala, nedjelja započinje panoramskom vožnjom uz more kroz Plomin i Lovran do ručka u restoranu Aerosteak, što je i svojevrsna uvertira za vožnju novouređenom stazom Automotodroma Grobnik – mokrim snom svakog alfista koji drži do sebe. Svatko će imati priliku odvoziti turistički krug i fotografirati se na stazi.

Alfa Passione

Alfa Passione je službeni susret hrvatskih alfista u organizaciji Alfa Romeo Kluba Cuore Sportivo HR.

Prvi Alfa Passione održan je 2007. godine na Automotodromu Grobnik u organizaciji tadašnjega kluba Cuore Sportivo Croatia. Susret je ostao zapamćen po velikoj posjećenosti i odličnoj atmosferi. Do sada posljednji Alfa Passione održan je također na Grobniku 2010. godine.

Nakon osmogodišnje pauze, vraćamo se jači nego ikad. Vidimo se!

Prijave za susret možete naći na: alfapassione.com

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.