Braća Horvat iz sela Poklek blizu Samobora trebaju pomoć svih alfista

Pokažimo kako Cuore Sportivo – sportsko srce može biti srce puno ljubavi i pomozimo braći Horvat iz sela Poklek blizu Samobora.

Dragi alfisti i alfistice, blagdani su pred vratima. Većina nas provest će ih u toplom okruženju svog doma u idiličnoj atmosferi ne obraćajući pažnju da ima i ljudi koje život ne mazi. Ime našeg kluba Cuore Sportivo – sportsko srce, može biti i srce puno ljubavi.

Prenosimo sa 24sata.hr tužnu priču o dvoje bolesne braće – Jurice i Dragutina Horvata iz sela Poklek sa Žumberka blizu Samobora koji žive u uvjetima nedostojnima niti jednog živog bića. Čekaju Božić drugačije od nas. Bolesni, bez struje, vode, topline vlastitog doma, spavaju na trošnoj posteljini okruženi propuhom, plijesni i – najbitnije od svega – bez hrane koju ćemo svi mi ovih dana trošiti u izobilju.

Udružimo naša alfistička srca, organizirajmo se i skupimo ovih par dana sredstva za pomoć tim ljudima i usrećimo im barem ove blagdane jer svi mi zaslužujemo imati lijepe blagdane. Dobar dio nas osim bližnjih počastit će svoje Alfe nekim novim dijelovima i detaljima pa idemo izdvojiti malo svog vremena, sredstava i ostalog, kako tko može pomoći. Ljudima treba hrana, voda, drva, posteljina…

Vjerujemo da bi njima dobro došla i neka pomoć u obliku akcije oko kuće u kojoj žive. Preskočimo teretanu jedan dan i uzmimo sjekiru u ruke i nacijepajmo im drva. Pomognimo što ne mogu sami. Uz dobro djelo do njih se dolazi prekrasnom cestom kroz idiličan kraj Žumberka uz samu granicu sa Slovenijom što će uveseliti svakog alfista koji voli dobru cestu za gušt za volanom. Nema ljepšeg Božića od pomaganja potrebitima i na taj način činite svoje sportsko srce još većim i ponosnijim.

Plan i program

Plan je da se okupimo svi koji možemo u subotu 23.12.2017. kod autopraonice u sklopu West Gatea u 12:00h. Tada bi se prikupile stvari u automobile koji idu prema braći Horvat, a sa prikupljenim novcem bismo kupili razne potrepštine u centru West Gate.

Za one koji nisu u mogućnosti prisustvovati, a žele uplatiti novac to je moguće na tekući račun naše Matee Kovačić, IBAN: HR7424070003207104968. Svrha plaćanja je: CSHR dobrotvori. Molimo da budete brzi i uplatite danas ili sutra da do subote novac bude vidljiv na računu. Također, svi koji uplate neka kontaktiraju Mateu na 099/4249-339.

Alfisti, hvala svima na dobrom duhu i Sretan Božić.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.