Zanimljiv render SUV-a

Giulia će biti prva od osam novih Alfa Romeo automobila koji će se pojaviti na tržištu do kraja 2018. godine. Odmah nakon novog sedana, Alfa ima u pripremi svoj prvi dugoočekivani SUV. Kao što već mnogi naši čitatelji znaju, SUV će dijeliti platformu s Giuliom (Giorgio), što znači i stražnji pogon. Dok strpljivo čekamo krajnji rezultat onoga što nam je Marchionne pripremio za sljedeću godinu, donosimo vam vrlo zanimljiv render SUV-a, autora RM Design, koji također koristi Giuliu kao dizajnersku osnovu. Autor prikazuje svoje viđenje kako bi prednja i stražnja strana mogla izgledati.

Alfa-Romeo-SUV1

Naravno, ovo su sve neslužbeni renderi, a iz Alfi ni najmanje sitnice o automobilu, ni testim mulama umaskiranima u modificirani Fiat 500L koje smo nedavno imali prilike vidjeti.

S tehničke strane možemo reći da će SUV imati nekoliko zajedničkih poveznica s Giuliom. Quadrifolglio Verde verziju ne trebamo očekivati odmah u startu, za to ćemo se vjerojatno morati strpiti neko vrijeme. Novi SUV ćemo gotovo sigurno ugledati na salonu automobila u ženevi sljedećeg ožujka, što bi bilo savršeno mjesto za predstavljanje. Početak proizvodnje se očekuje sredinom 2016. godine, što znači da će na europskom i tržištu SAD-a biti dostupan u drugoj polovici godine. Čitajte nas i dalje za nove informacije.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.