Vizija budućeg Alfa Romeo SUV-a

Davide Invidia iz INDAV Design osmislio je još prije nekoliko mjeseci ovaj render budućeg Alfa Romeo SUV-a. 

Jedan od najočekivanijih automobila u 2016. godini sigurno je prvi SUV u povijesti marke Alfa Romeo. Proizvodit će se u tvornici Cassino na modularnoj platformi Giorgio, a s novom Giuliom bi mogao imati mnogo zajedničkih točaka – od dizajna do motora. Internetom kruže razne teorije o izgledu SUV-a, a svako toliko pojavi se i kakav render. Jedan od tih je i ovaj, mladog dizajnera Davida Invidie, objavljen još u kolovozu.

Kamal

Autor mu je dao ime Kamal, po konceptu iz 2003. godine sa ženevskog salona. Nama je ovaj render nekako uspio promaknuti, pa ovaj put koristimo priliku predstaviti ga. Koristi elemente Giulie, poput retrovizora, bočne linije i prednjih svjetala. Podsjećamo da će se prvi Alfin SUV premijerno prikazati sljedeće godine, možda već u Detroitu u siječnju ili u Ženevi u ožujku. No, ipak je najvjerojatniji scenarij kakav poseban događaj, kao onaj u Areseu.

2018. dolazi drugi SUV

Karakteristike su za sada nepoznate. Poznato je jedino da će dijeliti platformu s Giuliom. Bit će SUV srednje veličine plasiran u premium segment, među njemačke proizvođače – Audi, Mercedes i BMW. Već bi se 2018. godine na tržištu trebao pojaviti i drugi automobil iste kategorije, no većih dimenzija.

Podsjećamo na još jedan render Alfa Romeo SUV-a u Quadrifoglio verziji, autora Alessandra Masere. Oba izgledaju uvjerljivo. Koji je vama bolji?

suv-1

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.