Upitna budućnost Giulie Sportwagon?

Alfa Romeo Giulia priprema se za debitiranje na Frankfurt Motor Showu, zakazanom za drugu polovicu rujna. No, pažnju nam je privukla glasina sa vrlo dobro informirane Facebook stranice Alfa Romeo Project 952. Tamo se govori o mogućem privremenom odgađanju projekta Giulie Sportwagon, dok se ne vidi kakav će utisak na europskom i američkom tržištu ostaviti novi sedan.

riar

Službene obavijesti o ovome još nema. Sve što možemo reći je da u periodu od 2016. do 2018. godine Alfa Romeo planira predstaviti novi mid-size (D-segment) automobil – Giuliu.

Novi projekt bit će baziran na platformi Giorgio, kao i Giulia sedan i novi SUV koji će se pojaviti u 2016. godini, no, ne mora značiti da će biti karavan. Zadnjih tjedana vidjeli smo mnogo vrlo zanimljivih rendera raznih varijanti Alfe Giulie, od coupea do karavana i crosswagona i nadamo se da će konačan rezultat biti jednako dobar, ako ne i bolji.

Nove informacije o stvarnom Sportwagonu zasigurno će se pojaviti uskoro, a za sve novosti nas pratite i dalje. Ne ustručavajte se komentirati u podnožju ili na našoj Facebook stranici.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.