Render mogućeg redizajna Giuliette za 2016.

Vjerujemo da će Alfa Romeo premijerno predstaviti Giuliettu u Ženevi (3-13. ožujka, 2016.), sa već neko vrijeme očekivanim makeoverom. Ovaj kompakt prodaje se u gotovo 2000 primjeraka godišnje u Italiji. Još nema službenih informacija o promjenama, ali smo saznali da će redizajn uključivati novi infotainment sustav i razne detalja, ali ne i promjene u karoseriji, kao što se i vidi na prikazanom renderu.

Promjene na karoseriji su preskupe, a sredstva će imak biti rezervirana za novu generaciju Giuliette, stoga redizajn neće obuhvaćati bočne stranice, poklopac motora i blatobrane. Promjene na vanjštini bit će najviše na prednjem kraju i svjetlima. Sigurno je i da će Giulietta dobiti znatniji “restyling”, ne samo manji facelift, a inspiracija i dizajnerska osnova je, naravno – Giulia. Najbitnije razlike bit će scudetto i mrežice na braniku te svjetla.

Čak su i prednja svjetla promijenjena bez diranja poklopca motora i blatobrana. Stražnji branik će vjerojatno također biti promijenjen, kao i bočni retrovizori s integriranim pokazivačima smjera. Naravno, novi znak je i na kotačima i na scudettu. U unutrašnjosti se očekuje približavanje izgledu Giulie i novi Uconnect infotainment sustav s velikim ekranom na dodir i svim sustavima za pomoć pri vožnji, danas neizbježnima na modernom kompaktu. Za alfiste će biti i sportska verzija, no ime Quadrifoglio moglo bi biti rezervirano isključivo za Giuliu.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.