Redizajn za Giuliettu i MiTo tek 2016?

Predstavljanje Alfa Romeo Giulie je prvi korak programa revitalizacije marke u D-segmentu. Marka također planira redizajn postojećih modela na kraju karijere – Giuliette i MiTa. Prema glasinama što kruže zadnjih tjedana, oba automobila trebala su biti predstavljena u Frankfurtu u drugoj polovici rujna. Službeni podatak nije objavljen, a najnovije informacije govore da će redizajn ova dva modela doći tek početkom 2016. godine, a službeno predstavljanje u ožujku na salonu automobila u Ženevi.

Nove verzije neće donijeti ništa posebno, osim redizajna prednjeg kraja i koji drugi detalj, kao npr. novi znak. Oba automobila približavaju se kraju proizvodnje, tako da ne možemo očekivati dramatične promjene u mehanici ni tehničke novotarije.

Alfa-Romeo-Giulietta2

 

Novim cijenama iz srpnja, talijanska tvrtka drastično je smanjila ponudu varijanti Alfe MiTo. Slično je i za Giuliettu i novi paket Collezione, koji ne donosi ništa drastično po pitanju motora. Ono u što možemo biti sigurni je da Alfa Romeo radi na redizajniranju ova dva modela, a frankfurtski salon počinje za dva tjedna. Do tada ćemo biti sigurni da li osvježeni modeli dolaze na jesen ili trebamo čekati do sljedeće godine. Više informacija o redizajnu sigurno će isplivati ovih dana, a vi nas pratite nas i dalje za novosti o Giulietti i MiTu i ostalim automobilima Alfa Romeo svijeta.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.