Redizajn Giuliette i MiTa odgođen za Ženevu?

Alfa Giulia je zasigurno kod nekih ublažila razočaranje oko izostanka redizajniranih Giuliette i MiTa sa njemačkog sajma. Uz čitavu gamu Giulie, ostali smo i bez osvježenih modela unatoč mnogim špijunskih fotografijama sa gradskih testiranja.

Alfa Romeo nije objavio niti rečenicu oko odgađanja. Mnoge glasine su kružile zadnje vrijeme, poput one o dolasku nove specijalne serije i redizajniranja karoserije po uzoru na Giuliu. No, Alfa je čini se odgodila predstavljanje, vjerojatno za Ženevu 2016. godine, vrlo važan sajam za Alfu.

Podsjetimo da je nasljednik Giuliette u planu (2017.), dok za MiTo nije, bar do 2018. Problem s MiTom je što će Giulijina platforma biti prevelika za ovaj supermini. Giulietta će također imati pogon na stražnje kotače, što je veliki bonus za Alfu, obzirom na BMW 1 koji prelazi na prednji pogon. Taj Alfin potez mogao bi drastično poboljšati prodajne rezultate.

Pouzdanih podataka još nema, ovo je ipak samo nagađanje. Više informacija o redizajnu ova dva modela očekujemo uskoro. Pratite nas i dalje!

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.