Ovakva Alfa Romeo Giulia Sportwagon? Dajte nam tri.

Pitamo se, koliko još? Pita se to i Alessandro Masera s novim izvanrednim renderom Sportwagon inačice super-sportske Giulie Quadrifoglio.

Za očekivati je da će se projekt Alfa Romeo Giulia Sportwagon odgoditi za 2017. godinu. Eh, nemamo drugo nego pričekati, ali bar možemo biti sigurni da će doći, jer taj je podatak odavno već potvrđen u Frankfurtu.

Alfa Romeo Giulia Sportwagon

Alessandro Masera opet je “rasturio” novim renderom. Ovaj put je u glavnoj ulozi Alfa Romeo Giulia Sportwagon u Quadrifoglio izvedbi. Suvišno je govoriti kako izgleda vrlo realistično, a autorove rendere smo već nebrojeno puta objavljivali na našem blogu. Neki od njih su SUV u Quadrifoglio izdanju te nova generacija kompaktne Giuliette.

Giulia Quadrifoglio pogonjena je 2.9 V6 bi-turbo motorom s 510KS i 600Nm okretnog momenta. Takve specifikacije dovoljne su za ubrzanje od 0-100km/h za samo 3.9 sekundi, uz maksimalnu brzinu od 307km/h. Vjerujemo da bi peformanse Sportwagon verzije bile vrlo slične, možda neznatno lošije zbog veće mase. Nije niti bitno. Ionako autor ovog teksta ima “soft spot” za SW verzije Alfa Romeo limuzina, a tko može zamjeriti tričave 0,2 sekunde sporije ubrzanje ovoj ljepotici? Nitko donekle normalan. Eh, sad. Samo da stigne u salone. Do tada, nek vam mašta radi uz ovaj fenomenalni render.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.