Giulia Sportwagon ipak dolazi?

U ovom trenutku Giulia Quadrifoglio Verde plijeni svu pozornost na Frankfurt Motor Show koji je od danas otvoren za javnost. Sa njemačkog sajma dolazi nova glasina o budućoj Giuliji Sportwagon.

Pozorni čitatelji će se sjetiti kako smo nedavno pisali o mogućem otkazivanju projekta Sportwagon zbog straha dijela čelnika FCA grupe da ova varijanta novog D-segmenta neće ostvariti značajniji uspjeh na europskom tržištu. Časopis AlVolante oslanjajući se na izvore direktno iz Alfe navodi kako će Sportwagon biti realiziran i predstavljen odmah nakon Giulie. Podsjetimo da će kompletna gama novog sedana biti predstavljena u Ženevi u ožujku 2016. godine, a prodaja bi mogla započeti već na proljeće.

Za sada nemamo nikakve službene informacije o Sportwagon varijanti, a Sergio Marchionne i čelnici marke o tome nisu izdali nikakvo priopćenje. Možemo špekulirati da će premijera biti u kasnom dijelu 2016. ili početkom 2017. godine. No, moramo naglasiti da još čekamo službenu potvrdu da li će sportskog karavana uopće biti ili kakav je status razvoja.

U sljedećim tjednima bi nove informacije o Sportwagon verziji mogle “isplivati”. Pratite nas i dalje!

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.