Giulia Sportwagon: da ili ne?

Nastavlja se priča o Alfi Giuliji. Dok (nestrpljivo) čekamo premijeru čitave game u Ženevi 2016. godine, mnogi se i dalje pitaju što je sa Sportwagon verzijom. Najprije smo mislili da se dolazak podrazumijeva i da uopće nije upitan, a onda nas je dočekao hladan tuš i glasine o mogućem prekidu razvoja.

U Frankfurtu je direktor Alfe, Harald Wester, donekle vratio vjeru u Giuliu Sportwagon, izjavivši da FCA grupa razmatra projekt, ali da se ne može očekivati u skoroj budućnosti. Nove informacije, pak, kažu da bi to moglo biti tek u nadolazećim godinama. Podsjetimo, problem je bio u tome što je vodstvo marke smatralo da bi ova verzija teško našla mjesta u ovom osjetljivom segmentu tržišta. Ali, novi entuzijazam koji se pojavio nakon predstavljanja Giulie Quadrifoglio Verde u Frankfurtu i odlične reakcije javnosti, učinili su da ipak ponovno razmisle o Sportwagon verziji.

ALFA_Giulia_Sportwagon-626x3821

Uskoro možda i službena potvrda

Izvori u samoj Alfi te stranica Alvolante.it tvrde da vodstvo ozbiljno razmatra realizaciju ove varijante. Trenutno nema službene potvrde, ali se čini da će realizacije ipak biti. Razlog tome je to da je taj segment previše bitan da bi se u potpunosti prepustio konkurenciji.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.