Giulia: Možda će samo dva motora biti otkrivena u Ženevi

Kruže glasine da će u Giulia u Ženevi biti predstavljena sa samo dva motora, a da ostatak motorizacije stiže naknadno.

Nešto manje od mjesec dana do početka proizvodnje i oko dva tjedna do službenog predstavljanja koje će se održati na početku Salona automobila u Ženevi u ožujku – opet nove glasine. Ovaj put, spekulira se o tome koje će verzije biti predstavljene.

Prema današnjim glasinama nećemo vidjeti čitavu ponudu, kao što se misli zadnjih mjeseci. Tijekom sajma će uz Giuliu Quadrifoglio talijanski proizvođač otkriti tehničke karakteristike još dva motora – turbo benzinskog sa 200KS i nestrpljivo očekivanog dizelaša sa 180KS. Podsjećamo da bi nova Giulia trebala debitirati na tržištu u travnju i to sa turbodizelskim verzijama sa 150 i 180KS.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

U ovom trenutku moramo još saznati namjere Alfa Romea. Ako su glasine točne, tijekom Geneva Motor Show talijanski proizvođač vjerojatno neće otkriti detalje o svim motorima nove Giulie, nego samo o nekoliko. No, ovisno o tome da li su glasine istinite i da li Alfa Romeo treba još nekoliko mjeseci za razvoj većine turbobenzinaca koji će se pridružiti Giuliji Quadrifoglio.

Bilo kako bilo, suočeni smo s vrlo nejasnom situacijom. Možda će se u sljedećih nekoliko dana pojaviti još glasina i nedoumica oko planova Alfa Romea za komercijalno lansiranje Giulie. Za pouzdane informacije trebamo se strpiti još dva tjedna – do Ženeve. Alfa Romeo će tamo (napokon) predstaviti standardnu verziju Giulie i prve informacije o cijenama nove limuzine. Pratite nas i dalje za dve novosti o razvoju ove situacije.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.