Giulia: Još nema potvrde o crash testovima

Da li je Giulia pala na crash testovima ili ne? Čekali nas još jedna odgoda? Amerikanci tvrde da ne.

Vijest o navodnom padu Giulie na crash testu vrlo je brzo postala top-vijest na svim automobilskim portalima. Odgađanje od oko 6 mjeseci, prema Automotive News Europe, povezano je s padom Giuie na raznim crash testovima te potrebna izmjena nekih tehničkih komponenti zahtjeva produljenje razvoja i – naravno – nova testiranja. Za sada novih potvrda za ovaj automobil od enormne važnosti koji će poslužiti kao baza za prvi Alfa Romeo SUV što stiže krajem ove ili početkom sljedeće godine.

Alfa Romeo i FCA nisu komentirali ove tvrdnje Automotive News Europe, koji, podsjećamo, navodi dobavljače Alfa Romea kao izvor. Alfa Romeo priprema prezentaciju čitave game Giulie koja će se uz Giuliu Quadrifoglio pojaviti na salonu automobila u Ženevi koji počinje 3. ožujka. Nedugo nakon premijere bit će puštena u prodaju, prema posljednjim službenim informacijama.

Ako tvrdnje o padu na crash testovima budu potvrđene, potrebno je evaluirati trenutno stanje redizajna i tehničkih podešavanja projekta Alfa Romeo Giulia. Nepoznanica je mnogo. Za manje od mjesec dana će Alfa Romeo predstaviti Giuliu i otkriti sve o početku prodaje. Vrlo je teško znati što je istinita, što lažna glasina, a što pokušaj konkurencije da već u startu zada udarac.

Glasnogovornik Alfa Romeo USA je za časopis Road&Track opovrgnuo tvrdnje Automobile News Europe, potvrdivši dolazak Giulie Quadrifoglio na sjeverno-američko tržište krajem drugog kvartala 2016. (srpanj-kolovoz). Standardna verzija će stići u mjesecima nakon Quadrifoglio.

Još uvijek čekamo potvrdu iz Italije.

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.