FOTO: Alfa Giulia Quadrifoglio vrlo je tražena

Super-sportska talijanska limuzina privlači sve više kupaca i ljubitelja, a osvanula je i na naslovnici časopisa CAR. 

Počele su stizati vijesti o prodaji Giulie. Automobil predstavljen 24. lipnja u Areseu, na 105. godišnjicu marke, nakon će u sljedećim mjesecima biti moguće vidjeti na cesti bez kamuflaže. Špijunske fotografije zadnjih nekoliko mjeseci ostat će sjećanje na automobil koji je do sada skupio mnogo hvale od strane struke i entuzijasta.

Zahvaljujući stranici Alfa Romeo Project 952 saznajemo podatak o narudžbama super-sportske verzije Alfa Romeo Giulie naziva Quadrifoglio (a ne Quadrifoglio Verde kako smo svi pogrešno oslovljavali ovaj automobil svo vrijeme). Prema glasinama, 7000 narudžbi je već zaprimljeno, dok će više od 5000 kupaca rezervirati automobil nakon cestovne probe.

Narudžbe se mogu napraviti i preko interneta. Za odlične brojke odgovorna je i nova prodajna strategija, što je dobro obavljen posao od strane vodstva FCA grupe, primarno direktora Sergia Marchionnea, koji je čvrsto odlučan u namjeri da vrati Alfa Romeo na vrh.

Časopis CAR u novom broju donosi Giuliu Quadrifoglio na naslovnici, a mi vam donosimo nove odlične fotografije ove prekrasne Alfe. Uživajte u galeriji!

 

Želite vijesti u sandučić?

Prijavite se na naš newsletter

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.

Alfa Romeo
Newsletter

Tjedni pregled novosti direktno u vaš e-mail sandučić.

Hvala na prijavi! Provjerite e-mail.

Nešto je pošlo po zlu. Probajte ponovo.